Download algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

 • Dit zijn de Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van De Winkel in Leiden, gevestigd te Leiden en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Leiden onder nummer 62843311. 
 • Als je bij De Winkel in Leiden artikelen bestelt, verklaar je je akkoord met de bepalingen in deze Algemene voorwaarden.
 • Op al onze artikelen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing:
 
1. Prijzen en beschikbaarheid:
Alle prijzen zijn in euro`s en inclusief 21% BTW. 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten, deze worden toegevoegd in het bestelproces.
Wij doen ons uiterste best om de website zo up-to-date mogelijk te houden, echter kan het bij uitzondering voorkomen dat wij een product niet op voorraad hebben. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
 
2. Levertijd:
De Winkel in Leiden verstuurt alle pakketten met track en trace via Post NL. Na ontvangst van betaling streven wij ernaar om binnen 48 uur je bestelling te verzenden. Mocht een product een afwijkende levertijd hebben, dan staat dit vermeld bij het product.
Afhankelijk van PostNL zal het pakketje binnen 1 á 2 werkdagen in Nederland aangeboden worden. Hou er rekening mee dat PostNL wel op zaterdag levert, maar niet op zondag en maandag. Je kunt jouw pakketje natuurlijk ook gratis komen afhalen in onze winkel in Leiden. 

3a) Verzendkosten Nederland:
 • Tot € 50,- rekenen wij € 4,95 aan verzendkosten
 • Ophalen in onze winkel in Leiden: gratis
 • Bestellingen boven de 50 euro: GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND!
3b) Verzendkosten Europa – Delivery in Europe
 • Zone 2: België, Duitsland: € 8,95 (maximum van 23 kg, bij meer dan 23 kg nemen we contact met je op voor eventueel aanvullende verzendkosten)
 • Zone 3: Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Italie, Oostenrijk, Denemarken: € 14,95 (maximum van 23 kg, bij meer dan 23 kg nemen we contact met je op voor eventueel aanvullende verzendkosten)
 • Ook naar andere bestemmingen sturen wij graag onze artikelen op, stuur ons een e-mail met een korte indicatie van gewenste producten en de bestemming en we sturen je een maatwerk begroting van de verzendkosten!
4. Betalingsvoorwaarden:
Je volledige order dient vooraf betaald te zijn, voordat we je pakketje kunnen versturen. We doen ons best om een complete order te versturen, maar we behouden het recht om je order in delen te versturen.

5. Retourneren:
Het kan gebeuren dat je een product hebt gekocht dat niet aan de verwachtingen voldoet. In het kader van de 'Wet Kopen op Afstand' heb je bij het doen van aankopen via Internet recht op een bedenktijd van 14 dagen na aflevering van het product. Mocht je afzien van de aankoop, dan dien je binnen die 14 dagen (bedenktijd) daar melding van te maken bij 'De Winkel in Leiden'. Vanaf het moment dat je de retourmelding hebt gedaan, heb je nog een keer 14 dagen om het product terug te sturen. Na het verstrijken van de bedenktijd van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit
Artikelen kunnen worden geretourneerd indien aan onderstaande voorwaarden wordt voldaan:
 • Retourzendingen dienen vooraf ovv bestelnummer via email aan info@dewinkelinleiden.nl gemeld te worden.
 • Het product dient goed, in de staat waarin je het hebt ontvangen. met kaartjes en in de originele verpakking geretourneerd te worden.
 • Als het product zichtbaar gebruikt, gewassen of beschadigd is, zal er geen vergoeding plaatsvinden.
 • Speciaal bestelde artikelen, voor jou als klant, kunnen niet door De Winkel in Leiden retour worden genomen. Dit wordt vooraf met je besproken.
 • De kosten voor het retourneren van artikelen zijn voor je eigen rekening. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Het advies is dan ook om de retourzending altijd als pakket met track en trace te verzenden en de verpakking te gebruiken waarin je je bestelling van ons hebt ontvangen.
Nadat wij jouw retourzending hebben ontvangen, zullen we deze beoordelen en je een ontvangstbevestiging per e-mail zenden.
Na een succesvolle ontvangst en afhandeling van je retourzending storten wij direct en uiterlijk 14 dagen na ontvangst het aankoopbedrag terug op het door jou verstrekte rekeningnummer.
Artikelen kunnen natuurlijk altijd in onze winkel in Leiden worden geruild. Neemt dan wel de bon van de webbestelling mee.
Je kunt het artikel/de artikelen retourneren aan:
De Winkel in Leiden
Pieterskerk Choorsteeg 19
2311 TR Leiden

6. Overmacht
 • De Winkel in Leiden is niet aansprakelijk voor een vertraging in de uitvoering of voor een niet-uitvoering van onze verbintenissen omwille van gebeurtenissen buiten onze normale controle, inbegrepen produktieonderbrekingen, moeilijkheden bij aanvoer of tekorten aan grondstoffen, werkkrachten, energie of transport of vertragingen in transport, stakingen, lock-outs, werkonderbrekingen of andere collectieve arbeidsgeschillen, die hetzij onszelf, hetzij onze leveranciers raken, en dit zelfs indien deze gebeurtenissen voorzienbaar zijn.  
 • In geval van (type) fouten wordt de normaal geldende prijs gehanteerd