Annie Sloan whitewax
Annie Sloan - Soft wax white
Soft Wax White gebruik je om de kleur van je meubel lichter te maken, of voor een whitewash effect.
€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 


Met Chalk Paint Wax White geef je je meubel een lichtere kleur of een white wash look. De wax is niet glanzed, maar kan wel glanzend worden door het op te wrijven.

Voor een beschermlaag breng je Chalk Paint Clear Wax aan op je meubel aan. Hierdoor is je meubel waterafstotend en bestand tegen krassen.
Voor een kast volstaat een laagje, voor een tafelblad of keukenkastje breng je minimaal 3 dunne laagjes wax aan.

Hou altijd in gedachten een tip van Annie Sloan zelf; de Wax is als een handcrême. Breng niet teveel op want dit trekt niet in en is totaal overbodig en maakt het resultaat vlekkerig! Je kunt de Wax aanbrengen met een niet pluizend doekje of een speciale wax kwast. Kleine projecten kunnen prima met een doek maar bij een hele grote kast scheelt een Wax kwast enorm veel werk!  Belangrijk om voor je aan de slag gaat wat kleine doekjes te knippen van ongeveer 15x15 cm. Deze doekjes gebruik je naast je wax kwast of wax doekje om de was te verdelen en het overtollige te verwijderen. Ook is het belangrijk dat de verf goed droog is voordat je gaat waxen. De laatste laag verf 24 uur laten uitharden is het beste.

Let op: gebruik de wax niet op houten of rieten tuinmeubels die worden blootgesteld aan weer en wind. 

Chalk Paint Wax White is verkrijgbaar in 120 ml en 500 ml