Workshop Annie Sloan - besloten groep
Workshop Annie Sloan - besloten groep

Zin om met je eigen vriendinnen, zussen of buurvrouwen een avondje aan de slag te gaan met de verf van Annie Sloan? Van 4 tot 8 personen kunnen we ook een besloten workshop organiseren, gezellig samen

€ 39,95
Prijs per stuk

 

Vanaf 4 personen kunnen we ook een dag of avond afstemmen, waarbij je met jullie groep de workshop volgen. We zorgen voor gezelligheid, koffie, thee en lekkernijen. Mocht je meer aanvulling wensen of in combinatie met een lunch of diner voor af dan kunnen we dat regelen. Neem contact met ons op om je ideeen te bespreken :)

In deze workshop leer je de verschillende technieken die je kunt toepassen: de distressed look, de vintagelook, een moderne finish en een colourwash. Je hoeft niets mee te brengen want we gaan werken op een houten paneel, zodat je de technieken goed onder de knie krijgt en er thuis direct mee aan de slag kunt. We werken met diverse tinten verf en passen de verschillende waxen toe, de Clear Wax, White-, Dark- en Black Wax.
 
Er is genoeg gelegenheid om vragen te stellen en nieuwe ideeën op te doen. Je gaat gegarandeerd geïnspireerd naar huis!
 
De workshop vindt plaats in:
- De Winkel in Leiden
- Pieterskerk Choorsteeg 19, Leiden

Duur 2,5 uur
 
Wij zorgen  voor alle materialen, koffie, thee en wat heerlijkheden. Na afloop van de workshop krijg je 10% korting op alle artikelen van Annie Sloan in de winkel (m.u.v. boeken).

Een hele leuke manier om samen gezellig en creatief bezig te zijn!